Služby

Hledá se šikovný a flexibilní interiérový designer

10.11.2023
Autor:
Pavel D.

Jde ti práce od ruky a máš čas? Hledáme umělce, který dovede zrealizovat náš velkolepý projekt do jednoho měsíce. Věříme, že vše je možné: proto potřebujeme, aby “náš talent” uvedl naši představu do reality - ne aby se nám snažil vysvětlovat, že to není možné.

Náhledový obrázek - interiérový designer
Zdroj: architecturaldigest.com

Co přesně potřebujeme?

Provozujeme dvě show/podcasty:

Dále budeme nabízet prostor pro nahrávání podcastů (audio i video-podcastů).

Ty bys měl být schopný pro všechny 3 prostory zpracovat 3D model, a ten následně proměnit v realitu.

Pokud máš zájem, prosím, věnuj pár chvil zhlédnutí obou našich podcastů, aby si pořádně nasál atmosféru každého z nich, a na základě toho se inspiroval při tvorbě designu. V případě “Autentické výzvy” bychom ocenili kompletní změnu interiéru, zatímco u “Světa hráčů by měl být základ designu zachován.

V případě prostoru k pronájmu pro externí klienty to necháváme čistě na tvé kreativitě. Možná se ti bude hodit vědět, že zde nabízíme výstup jak ze tří, tak z jedné kamery, případně pouze audio nahrávku. Budeme zde mít také koutek pro hudební nástroje a nahrávání - je na tobě, jak (moc) to bude propojeno se zbytkem místnosti.

Plán místnosti vypadá následovně:

Plán místnosti

A pokud jde o reálné fotky současných prostor:

Současná místnost
Současná místnost
Současná místnost

Jak nás můžeš kontaktovat?

Pro rychlou komunikaci můžeš využít tel. číslo: 775 927 800. Případné komplexnější otázky bude lepší směřovat na e-mailovou adresu lubomir@zabavnamedia.com 

Budeme se těšit na spolupráci.