Služby
VIDEOKLIPY

Vytvořili jsme hudební klip pro zpěvačku Anesku

21.10.2024
Autor:
Kateřina

ANESKA je vycházející hvězdou české hudební scény. V dubnu vydala své debutové album Feelings Place, na němž najdete i duet s Reném Matláškem Ve tvých očích. Právě pro tuto písničku jsme společně natočili hudební videoklip, který je už konečně venku!

Kdo je Aneska

Aneska je velmi talentovaná mladá dáma, která si postupně získává srdce českých posluchačů napříč generacemi. Malí fanoušci ji znají jako součást dua ZPĚVULENKA a ti starší si ji zase zamilovali jako autorku krásných melodií a textů plných hlubokých emocí. Celou její desku Feelings place najdete na Spotify. Získala za něj například  cenu Prague Music Awards.

Za videoklip k písničce „Energy“  zase získala ocenění Best Music Effect a Best Actress na Europe Music Video Awards. Jsme zvědaví, jak si povede právě s klipem Ve tvých očích, který vytvořila ve spolupráci s  Autentickými Médii.

Ve tvých očích

Někdy se můžeme vidět tak, že nejsme dokonalí, že nám něco nejde. Nebo se někdy necítíme úplně dobře, ale vlastně tu je nějaký člověk, který nás vidí těmi nejkrásnějšíma očima,“ říká k textu písničky Aneska. Zajímavostí je, že text původně vznikl v angličtině a teprve pak písničku Aneska přetextovala do češtiny.

Písničku Aneska napsala celou sama, je to ale duet. Nazpívala ji společně s Reném Matláškem. „Renda je můj kamarád, známe se. Má kapelu Selfmade a hraje takhle dlouho. Ale hlavně si myslím, že nám ty hlasy pěkně ladí,“ říká Aneska.

Natáčení

Klip se natáčel v okolí Ostravy, kde Aneska v tuto chvíli žije. Vše se zvládlo během jednoho dne a kamery se ujal Max Čuba, který natočil třeba i film Jackpot. Podle Anesky by to nikdo nezvládl lépe.

Hlavními hvězdami klipu jsou samozřejmě Aneska a René, kteří se nacházejí přírodě v krásný slunečný den. Klip má velmi příjemný vibe, který podtrhuje text. Neděje se tam nic dramatického, to nebylo ani záměrem. Je to zkrátka milá, romantičtější písnička s hlubokou myšlenkou a takový je i klip. A vy se na něj teď můžete podívat!

Jak se vám líbí? My Anesce přejeme hodně úspěchů a jsme rádi, že jsme jí mohli pomoct vyprávět příběh právě této písničky!