Podcast-Autentická Výzva
Autentická Výzva

Nová upoutávka na Autentickou Výzvu je na světě!

17.7.2024
Autor:
Katka

Podcast Autentická Výzva pro vás děláme již víc než rok. Za tu dobu jsme zvládli vyzpovídat již více než 30 hostů a dokonce založit vlastní autentické studio, ve kterém teď natáčíme. A proto jsme se rozhodli do našeho druhého roku vstoupit s novým vizuálem. Právě jsme do světa vypustili novou upoutávku a jsme zvědaví na váš názor!

Přijmete Autentickou Výzvu?

Žijeme ve 21. století, století blahobytu a depresí. Tlačí se na výkon a zapomíná se na lidskost…“ říká v úvodu moderátor podcastu Lubomír Novohradský. Skrz podcast by rád naučil českou společnost větší zodpovědnosti za sebe a své činy. Jak toho chce docílit?

Do svého podcastu pravidelně zve lidi, kteří našli své autentické já a díky tomu i cestu ven z beznaděje. Jsou to podnikatelé, průvodci, koučové, umělci.. Zkrátka různorodí lidé, kteří našli své superschopnosti a rozhodli se je rozvíjet. A nemají problém prozradit ostatním, jak se dostat na správnou cestu. Sledující podcastu tak nutí přemýšlet, zamyslet se nad sebou a možná je i inspirují k prvnímu kroku za seberozvojem. K tomu slouží i druhá placená část rozhovoru, která je dostupná na platformě HeroHero. Tam totiž prozrazují konkrétní kroky, jak být úspěšný v jejich oboru či v životě.

Jak nová reklama vznikla?

Připravit scénář, studio, kamera, drony… a akce! Natáčení je vždycky zábava, zvláště, když se ho účastní více lidí. Jelikož Lubomír nechtěl v reklamě figurovat sám, přizval si na pomoc své známé a kolegy. Můžete tak v jednom záběru zahlédnout  i našeho ajťáka Andreje nebo podnikatele Pavla Železného, kterého jste mohli vidět v jednom z předešlých dílů.

Po natočení materiálu jsme se dali do postprodukce. Střih jsme tentokrát svěřili do rukou skutečně talentovaného střihače Jakuba Janečka z 2Fotři Production, se kterými externě spolupracujeme. Ano, i Jakuba jste už v Autentické Výzvě viděli. A to dokonce i dvakrát!

S výsledným videem jsme maximálně spokojení a doufáme, že se nám podaří pomocí této reklamy získat další sledující, kteří se k nám připojí a přijmou naši Autentickou Výzvu. Jak se vám líbí? Těšit se můžete i na nové intro, které uvidíte už v nejnovějším díle se Zdeňkem Sloukou, který vychází už v pondělí!