Služby
Naše práce

Co jsme natáčeli s Channel Partners Holding v našem studiu?

11.6.2024
Autor:
Katka

V našem pražském studiu se pořád něco děje! Nedávno jsme natáčeli rozhovor pro Channel Partners Holding a z výsledku máme radost jak my, tak i náš klient. Zajímá vás, o co šlo a jak výsledný rozhovor vypadá? Přečtěte si víc!

Kdo jsou Channel Partners Holding?

Channel Partners Holding je dynamická společnost, která rozvíjí a podporuje další firmy k vyššímu růstu, a to tak, že s nimi sdílí své know-how, poskytuje vedení a pomáhá čelit nejrůznějším výzvám, které je mohou potkávat. Jednou z forem vzdělávání méně zkušených podnikatelů jsou právě videa. A protože jeden ze zakladatelů Channel Partners Holdingu je Jan Laibl, který byl hostem našeho podcastu Autentická Výzva a v našem studiu se mu líbilo (připomeňte si epizodu), obrátili se s produkcí a postprodukcí videa pro službu peceprozakazniky.cz právě na nás.

Co se v rozhovoru dozvíte?

Rozhovor, který jsme natáčeli, má za cíl pomoci menším a středním firmám získat nové zákazníky prostřednictvím dobře fungující zákaznické podpory. Na rozhovor si Jan Laibl k nám do studia pozval spolumajitele Channel Partners Holding a specialistu na obchod a zákaznickou péči Lukáše Podzimka. Proč je toto téma důležité?

Pokud něco kupuju, tak často i zvažuju, jestli se tam (do té firmy) potom dobouchám, pokud to nebude fungovat a dokážu tu věc vyreklamovat, dokážu vyřešit ten problém.“ Říká Lukáš Podzimek hned v úvodu. Řada obchodníků totiž často nemá na webu uvedené žádné telefonní číslo, což může být pro potenciální zákazníky „červenou vlajkou“. Jestliže totiž produkt nedorazí nebo je s ním něco špatně, zákazník potřebuje mít jistotu, že nebude okraden. Špatně je i když zákaznickou podporu máte, ale prakticky nefunguje nebo je velmi pomalá. V rozhovoru se tedy dozvíte:


  • Jak dodat lidem službu nebo produkt, který opravdu chtějí
  • Jak zvýšit tempo růstu díky datům ze zákaznické podpory
  • Jak získávat více pozitivních recenzí
  • Jak mít aktivní a profesionální zákaznickou podporu za pár tisíc korun

Chcete také s námi natočit rozhovor?


Pokud se vás naše práce pro Channel Partners Holding zaujala a chtěli byste také začít natáčet vlastní edukativní videa či podcast, neváhejte se na nás obrátit! Náš produkční a postrprodukční tým vám vytvoří hotový produkt přesně podle vašich představ. Jestliže ale svůj vlastní tým máte, rádi vám naše studio poskytneme k pronájmu.