Podcasty
Naše studio

Pronajměte si na tvorbu svého podcastu naše nové studio!

18.4.2024
Autor:
Katka

Ačkoliv je u podcastů nejdůležitější obsah, nahrávat ho v profesionálně vybaveném studiu rozhodně není na škodu. Právě naopak! Proto bychom se vám moci rádi pochlubili s naším krásným novým studiem, které jsme si vytvořili v příjemných prostorách Usedlosti Vila Mazanka v pražské Libni! A co je ještě lepší - vy si ho od nás můžete kdykoliv pronajmout i s celým naším týmem! 

Proč je lepší nahrávat podcast ve studiu?

Podcasty nahrávané v obýváku měly kouzlo v období pandemie, ale ta už je naštěstí za námi. Pryč jsou doby, kdy bylo pro posluchače v pohodě slyšet vaši mámu v pozadí, zatímco vy se jim do éteru svěřujete se svými názory a životní filozofií!

Dnešní odběratelé podcastů jsou nároční na kvalitu. A to jak obsahu, tak i zvuku. Toho docílíte nejen použitím profesionální nahrávací techniky, ale i vhodnými akustickými podmínkami. Pokud tedy nemáte vlastní prostory, kam můžete například nainstalovat absorpční panely a nechce se vám investovat statisíce do profesionálního vybavení, pronájem podcastového studia pro vaši tvorbu je tou nejlepší a volbou!

Ne každý si může doma vytvořit profesionální podcastovnu. Využijte tu naší! (zdroj obrázku:Unsplash.com)

Co všechno potřebujete k nahrávání podcastu

Většina lidí poslouchá podcasty při práci či sportu, proto je zásadní, aby bylo vašemu mluvenému slovu dobře rozumět. Kvalitní mikrofony a sluchátka jsou tedy úplným základem, a to jak při nahrávání doma, tak i ve studiu! My jsme rozhodně na vybavení nešetřili.Víte ale, že určité procento lidí potřebuje k vnímání toho, co říkáte, i obraz?

Naše podcastové studio je vybavené kromě nahrávací techniky, i profesionálním osvětlením, které dodá vašemu obsahu dokonalou atmosféru. Díky vhodnému nasvícení totiž můžete podtrhnout uvolněný či naopak dramatický tón rozhovoru!

Nezapomeňte také, že se vy a vaši hosté musíte při nahrávání cítit pohodlně - k tomu vám dopomůže komfortní nábytek. U nás budete mít na výběr hned z několika druhů, díky nimž si navíc můžete uzpůsobit set k obrazu svému. Naše studio jsme vybavili i dvěma druhy pozadí a fotostěnami (bílá, černá a zelená).

Jak se může vzhled studia změnit můžete vidět například i našich podcastů Autentická Výzva a Svět zdravých a úspěšných hráčů. Věřili byste, že jsou natáčeny na stejném místě? Správné nasvícení a uspořádání setu udělají zkrátka hodně!

S profesionální technikou můžete vytvořit skutečně kvalitní obsah (zdroj obrázku: Unsplash.com)

Nevíte si rady s ovládáním techniky? Pomůžeme!

Žádný učený kameraman či zvukař z nebe ještě nespadl, proto věříme, že oceníte možnost pronajmout si naše studio i s celým našim týmem. Naše produkční Anička vám bude po celou dobu natáčení plně k dispozici a budete-li potřebovat, do vašich služeb povoláme i našeho kameramana, zvukaře či osvětlovače!

Vyřešíme za vás i postprodukci

Nevíte si rady se střihem, dobarvováním obrazu či exportem? Obrátit se na nás můžete i s komplet celou postprodukcí! Ať už se chystáte váš podcast vyslat do světa přes YouTube, Spotify či jinou platformu, náš multitalent Tadeáš udělá vše pro to, aby vaše publikum dostalo váš obsah ve správném formátu bez rušivých šumů.

Kolik stojí pronájem

Cena pronájmu našeho studia začíná na 1499 Kč za hodinu, konečnou cenu vám však ušijeme na míru podle toho, kolik času u nás strávíte a jaké služby od nás budete potřebovat. Do konečné ceny se tedy započítává:

  • Samotný pronájem včetně technické podpory na místě
  • Možnost zapůjčení natáčecí techniky pro váš tým
  • Služby kameramana, zvukaře,...
  • Postprodukce
  • Délka projektu

Máte nějaké otázky? Chcete s námi vytvořit skutečně kvalitní a profesionální obsah pro vaše média? Ozvěte se nám s vaší představou a na všem se domluvíme!