Podcasty
Naše studio

Představujeme vám naše podcastové studio!

8.4.2024
Autor:
Katka

Naše krásné studio se nachází v klidné části Prahy v Libni v příjemném areálu Usedlosti Vila Mazanka. Využít ho můžete jak na natáčení podcastů či na tvorbu profesionálních produktových videí, tak i na focení. Díky svému vybavení je zkrátka multifunkční! Jak si studio od nás pronajmout a co tam na vás čeká?

Studio ideální na natáčení podcastů i reklam

Studio jsme původně vytvořili pro naše podcasty Autentická výzva a Svět zdravých a úspěšných hráčů, proto jsme si dali na jeho vybavení opravdu záležet. Najdete v něm dvě scény s různým pozadím a nábytkem, které jsme uzpůsobili různorodé náladě našich projektů. Vy si však můžete scénu uzpůsobit k obrazu svému - máme na výběr z více druhů nábytků a rádi vám pomůžeme natáčecí prostředí vyladit tak, aby vám sedělo!

Naše studio ale můžete využít i pro vaše reklamy. Máme k dispozici bílé, černé a zelené pozadí, která jsou vhodná na prezentaci produktů, a to jak ve videospotu, tak i na fotografii. Studio jsme také vybavili profesionálním osvětlením, takže se vy i vaše Hero produkty můžete zákazníkům představit v tom nejlepším světle!

Prohlédněte si podobu našeho studia v podcastu Svět zdravých a úspěšných hráčů

Technické vybavení a podpora

Díky svému vybavení je naše studio vhodné na tvorbu videopodcastů, audiopodcastů nebo třeba i live streamů. K dispozici jsou vám totiž nejen prostory jako takové, ale i naše technika! Pokud si tedy sami s natáčením nevíte rady, rád se vás ujme náš kameraman, osvětlovač, zvukař a střihač v jedné osobě Tadeáš a naše produkční Anička. Oba mají s tvorbou videí bohaté zkušenosti a rádi vám pomůžou vytvořit obsah podle vašich představ!

Pokud máte s audiovizuální tvorbou zkušenosti avšak vám chybí vybavení, můžete si ho od nás za poplatek zapůjčit. Využít můžete:

  • Kamera: 3x 4K kamera - 1x celek a 2x detail
  • Zvuk: 2x bezdrátový mikrofon s portem a 2x dynamický mikrofon
  • Světla: 2x studiové světlo, 2x RGB LED trubice

Pro tvorbu vašeho obsahu vám je k dispozici profesionální vybavení i náš tým tvůrců

Zázemí a lokalita

Naše studio najdete v historickém objektu Usedlost Vila Mazanka ve Zvonařovské ulici. Pokud se k nám vydáte autem, určitě vás potěší, že pro vás máme v areálu k dispozici dvě parkovací místa.

Ale i hromadnou dopravou je to k nám kousek - dojít k nám můžete příjemnou procházkou z Ládví či Bulovky, nebo využít autobus č.166, který staví jen pár metrů pod Mazankou.

Po celou dobu natáčení vám bude k dispozici i naše kuchyňka, toaleta a kvalitní wifi připojení. Pronajmout si naše prostory můžete na celý natáčecí den i třeba jen na hodinu. A pokud se vám u nás bude líbit, rádi vám budeme k dispozici i pro vaše dlouhodobější projekty!

Postprodukce

S vaším audiovizuálním obsahem vám rádi pomůžeme od začátku až do konce. Pokud tedy nemáte zkušenosti s postprodukcí, neváhejte se na nás obrátit!

Náš tým profesionálů si skvěle poradí se střihem i laděním zvuku či obrazu. Naši práci si můžete prohlédnout v našich podcastech a dalších projektech, které jsme tvořili pro naše klienty. Pokud budete mít jakékoliv otázky, rádi vám je zodpovíme!

Ať už máte v hlavě geniální koncept na podcast, který tady ještě nebyl nebo potřebujete vašim klientům představit váš produkt v tom nejlepším světle, neváhejte nás kontaktovat a proměňte vaše myšlenky v realitu v našem profesionálně vybaveném studiu!