Podcasty
Naši klienti

Představujeme vám podcast Svět zdravých a úspěšných hráčů!

7.5.2024
Autor:
Katka

Jak už víte, nedávno jsme si pořídili vlastní podcastové studio v Praze, kde se natáčí náš podcast Autentická Výzva. Není ale zdaleka jediným projektem, který v našem studiu pravidelně vzniká! Rádi bychom vám v tomto článku představili Svět zdravých a úspěšných hráčů, který již nějakou dobu doplňuje náš web sazeni-online.eu!

Svět sázení je stále společností vnímán jako něco špatného - Je to byznys, který vydělává na naivitě a závislosti lidí. Když ale nahlédnete pod roušku jeho tajemství a pochopíte, jak funguje, tak zjistíte, že jde jen o další způsob zábavy.

Díky sázení se může z jakéhokoliv sportovního utkání či jiné události skutečně vzrušující zážitek. Když si totiž vsadíte na výsledek, váš prožitek z průběhu sledování se zintenzitvní. Navíc pro vás může sázení znamenat další možnost pro sociální interakci - můžete totiž sdílet své tipy, radosti a zklamání s komunitou fanoušků a sázkařů. A to vám dodá pocit sounáležitosti. A v neposlední řadě můžete v případě úspěchu přijít na pěkné peníze. A tady je ten kámen úrazu - málokdo totiž ví, jak sázet správně a  kdy se sázením přestat. A proto vznikl podcast Svět zdravých a úspěšných hráčů, aby pomohl lidem sázení udržet jen na úrovni zábavy, nikoli problémů.

Paulrockseek se svým hostem Ejsem - Ejstip.cz ve 20.epizodě podcastu Svět zdravých a úspěšných hráčů.

Svět zdravých a úspěšných hráčů je sázka na jistotu pro milovníky sportu a sázení

Podcast Svět zdravých a úspěšných hráčů se zaměřuje na sport a kurzové sázení. Netvoří ho nikdo jiný analytik a bloger Paulrockseek, který je známý pro své schopnosti analýzy a porozumění sportovním sázkovém trhům, což využívá k poskytování expertních rad a tipů pro sázení. (Ty si můžete přečíst například na našem webu sazeni-online.eu.) První epizoda jeho podcastu, který má za cíl propagovat koncept zdravého sázení, byla vyslána do éteru na konci června roku 2023.

Hosty podcastu jsou jak analytici, tak i úspěšní sázkaři a sportovní komentátoři. A v neposlední řadě také i experti na duševní zdraví. Paulrockseek prostřednictvím své show dává hráčům tipy, jak udržet nad sázením emocionální kontrolu a jak kvůli tomuto koníčku neskončit (v lepším případě) na adiktologii.„Sázení určitě má nějaký dlouhodobý vliv na psychiku, na druhou stranu člověk, který se tomu chce věnovat na vysoké úrovni, by se to měl naučit ovládat.“řekl nedávno v podcastu Autentická Výzva.

Kdo je paulrockeek? Poslechně ti si rozhovor, který s ním vedl Lubomír Novohradský v našem podcastu Autentická Výzva.

Své posluchače také učí strategie, díky nimž mohou být v sázení úspěšní a zároveň příliš neriskovat. Dozvíte se tak například, že bez základního matematického nadání a dobrého přehledu o sportech byste se do sportovního sázení vůbec pouštět neměli. On sám se primárně zaměřuje na tenis a radí, že je lepší vybrat si jeden sport, o kterém víte naprosto vše. “Pokud to člověk myslí vážně, musíte si zápasy a kurzovou nabídku studovat, i o víkendech, kdy se třeba vypisují kvalifikace. Obecně se musí na ten byznys hodně adaptovat a hodně si o tom zjistit a je to běh fakt na hodně dlouhou trať,

V první epizodě Paulrockseek vyzpovídal dlouhodobého admina Tipsportu Roberta Míče alias DarthBob5844. Mezi dalšími hosty byli například Shabdul, Štěpán Hájek nebo třeba Klokan74.

Jelikož byly na podcast velmi pozitivní ohlasy, začal vznikat se čtrnáctidenní pravidelností. Fanoušci se tedy mohou těšit na nové epizody 2x do měsíce. Původně jsme natáčení propůjčili prostory naší kanceláře, ale již od konce dubna získal svou aktuální podobu. A dokonce se dočkal i prvních live streamingů!

Aktuální epizoda s Michalem aka Bohkralasefem.

Zaujal vás podcast Svět zdravých a úspěšných hráčů? Nezapomeňte ho odebírat na YouTube či Spotify. A pokud vy sami máte nápad na vlastní podcast a líbí se vám naše práce, neváhejte a ozvěte se nám!