Aktuality

Co nám přineslo naše první čtvrtletní setkání zaměstnanců Q1/Q2?

18.4.2024
Autor:
Katka

Ve středu 17.4. 2024 jsme měli zase po delším čase plný kancl - náš CEO Lubomír Novohradský se totiž rozhodl ve firmě zavést pravidelná čtvrtletní setkání, aby každý, kdo ve firmě pracuje věděl, jak se Autentickým Médiím daří.

V Autentických Médiích jsme transparentní a říkáme si vše narovinu

Měli by zaměstnanci vědět, jak fungují finance firmy a jak na tom aktuálně je? My věříme, že ano! Autentická Média jsou náš společný projekt. Jsme jeden tým. A proto je pro nás velmi důležité, abychom všichni měli přehled o tom, na čem pracují naši kolegové z IT, financí, HR, obchodu či marketingu a jaké měli v uběhlých měsících výsledky.

Druhé čtvrtletí bude výzva!

Kromě srovnání prvního čtvrtletí s minulým rokem jsme si řekli, jaké máme očekávání a cíle pro následující tři měsíce. Začátek roku byl náročný, ale jelikož máme mezi námi skutečně talentované týmové hráče, věříme, že v druhém čtvrtletí se nám podaří splnit naše KPI a firma bude i nadále růst. Navíc jsme přivítali mezi sebou nové kolegy plné energie a skvělých nápadů!

Máme radost, že všichni prezentující ke svému úkolu - tedy informovat své kolegy o tom, jak jejich oddělení pracuje a jakým výzvám čelí, přistoupili zodpovědně a po tomto dni již mezi námi není nikdo, kdo by netušil, jak vlastně jako firma fungujeme.

A nebojte, po skvěle připravených prezentacích jsme si všichni užili společný oběd a příjemnou konverzaci s kolegy, kteří obvykle pracují v terénu či z domova.

Další příspěvky

No items found.