Podcasty
Backstage

Autentická Výzva: Na koho se můžete těšit v příštích dílech?

15.7.2024
Autor:
Katka

Podcast Autentická Výzva již nějaký ten pátek natáčíme v našem autentickém studiu, a tentokrát to není jen slovní obrat. Minulý týden v pátek jsme totiž opravdu natáčeli. A to rovnou dvě epizody! Jste zvědaví, na koho a co se můžete těšit v příštích dílech? Pojďte to s námi zjistit!

Víte, co je to kratom a jaké má účinky?

Jako první k nám do studia dorazil Zdeněk Slouka, mladý sympatický podnikatel, který je majitelem e-shopu rajkratomu.cz. Shodou okolností se již léta zná i z naším obchoďákem, takže tentokrát bylo na natáčení skutečně živo. Povídání o kratomu si totiž nenechal ujít ani on, ani náš celý marketingový tým a nováčci, kteří rozšíří i náš produkční tým!

Lubomír se ale většího publika nezalekl. Právě naopak - zdá se, že mu podobně jako jiným moderátorům talk show svědčí. A nebo že by to bylo kratomem? Zdeněk totiž nepřišel s prázdnou a Lubomír se nebál zelený nápoj vyzkoušet. Během 31. epizody tedy uvidíte účinky této látky v přímém přenosu!

A na co se ještě můžete těšit? Kromě vzdělávacího okénka nahlédnete i pod pokličku samotnému Zdeňkovu podnikání a uslyšíte například i dost crazy historiku o tom, jak se stal nepřítelem státu Bali a málem skončil na popravišti. Věřte, že 31.díl bude stát za to!

Na natáčení tentokrát nechyběl ani Láska a náš obchoďák, který shodou okolností zjistit, že Lubomír bude zpovídat jeho dlouholetého kamaráda.

Koho zajímá Eurovize? Neobvyklý rozhovor s Rodanem

Rodan Tuka je mladý nadějný muzikant, který to dotáhl dokonce až na Eurovizi a Slavíky. O tom se ale Lubomír s „českým Passangerem“ vlastně vůbec bavit nechtěl. A Rodan též ne, za což mu pak po natáčení poděkoval. Přijít totiž někam na rozhovor a stále opakovat to samé je pěkná nuda!

O čem se tedy spolu začínající zpěvák a někdo, kdo to již dokázal mohou bavit? No jasně, o ženách, o lásce. Prostředí, ve kterém se rodí talenty. A dobře, samozřejmě i o psaní písniček. Proč Rodan raději zpívá anglicky než česky a opravdu nevěří, že existuje láska? Lubomír s Rodanem to tentokrát vzali opravdu do hloubky, takže ani 32. epizodu se ujít rozhodně nenechte!

Láska si zpěváka Rodana Tuku hned zamiloval.

Zajímá vás, jak to ve studiu během natáčení vypadá a chcete slyšet něco navíc od našich hostů? Sledujte náš instagram a storýčka, ve kterých s vámi tyto okamžiky sdílíme :)

Kdo by nechtěl fotku s hvězdou?